Start
In 2002 werd Better Hosting opgericht door een stel vrienden dat behoefte had aan een goede, betaalbare webserver zonder beperkingen. Zij hadden ontdekt dat hostingbedrijven nogal  moeilijk te vergelijken zijn omdat de prijzen en prestaties afhankelijk zijn van zo veel verschillende factoren.
    "Het is wel zo prettig om alles in de hand te hebben. Soms wil je ineens iets wijzigen of moet je een storing oplossen en het is heel vervelend wanneer je dan tegen beperkingen aanloopt."

Niet alleen de technische beperkingen zorgden voor bedenkingen, ook blijkt een aantal bedrijven er nare gewoontes op na te houden als het gaat om beperkende voorwaarden.

    "We stuitten op stilzwijgende verlenging en gegoochel met uptime-cijfers. Een bedrijf registreerde onze domeinen op hun eigen naam. Daardoor werden wij juridisch gezien geen eigenaar van ons eigen domein. Toen dachten we: 'Als je wilt dat het goed gebeurt...', en gingen we zelf aan de slag."

De oprichting van Better Hosting was een feit, met als uitgangspunten:

  • niet de goedkoopste willen zijn: geen overvolle servers en/of inleveren op kwaliteit.
  • scherpe prijzen: Better Hosting hanteert een bescheiden marge
  • klantgericht: vanaf Dag 1 persoonlijk contact
  • fair en coulant: afspraak is afspraak, maar we doen niet moeilijk.

Better Business
Enkele jaren later werd Better Business opgericht. Vanuit dezelfde visie werd het dienstenaanbod uitgebreid. Better Business biedt advies en ondersteuning voor ICT, website, drukwerk en méér. Lees er alles over op de website.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.