Veelgestelde vragen

Wat als mijn (spoed)registratie niet lukt?
Wanneer wij een domeinnaam niet voor u kunnen registreren, ontvangt u daarvan direct bericht. U kunt in zo'n geval uw registratieopdracht(en) (en daaraan gekoppelde, ongebruikte hostingpakketten) altijd kostenloos annuleren.

Wat houdt FUP in?
Onze Fair Use Policy moet er voor zorgen dat onze capaciteitslimiet niet overschreden wordt. Hoewel het erg onwaarschijnlijk is, bestaat er een theoretische kans dat een bepaalde gebruiker extreem veel dataverkeer genereert waardoor onze webserver minder goed bereikbaar kan worden. In dat geval willen we direct in kunnen grijpen en afhankelijk van de oorzaak zullen wij de betrokken gebruiker een nieuw aanbod doen.

Waarom hebben de Webhosting-pakketten geen namen?
Wij bieden de mogelijkheid om uw eigen pakket samen te stellen. Er is dus niet sprake van Small, Medium en Big, maar er zijn tientallen combinaties mogelijk.

Evengoed kunt u gemakkelijk aanduiden welke pakket-combinatie u gebruikt:
De naam van een pakket is het aantal MB's gevolgd door de bandbreedte in MB's. Dus ons kleinste pakket heet 50-500, een pakket van 250MB ruimte met 2,5GB dataverkeer noemen wij 250-2500.

Hoe werkt het Full Service Pakket?
Wij registreren de domeinnaam voor u en koppelen daar een hostingpakket en eventuele andere domeinnamen aan. Vervolgens configureren wij de e-mailadressen zoals u ze wilt hebben. Wij uploaden uw website en activeren de webstatistieken. Eventueel stellen wij de subdomeinen in en/of personaliseren de foutmeldingpagina's. Kortom, wij doen alles wat u bij de andere pakketten zelf moet doen.
Bij Full Service maakt u geen gebruik van DirectAdmin. Dat doen wij voor u. Als u dat wilt kunt u wel FTP-toegang krijgen. U kunt dan zelf de website uploaden en onderhouden.

Ik heb meer ruimte nodig!
Wij bieden grotere hostingpaketten tot 20GB of Virtual Private Servers vanaf 20GB. Prijzen op aanvraag. Wij verhuren geen dedicated servers maar kunnen hierin wel adviseren: neemt u contact op via info@betterbusiness.nl.

Wanneer en hoe krijg ik een rekening?
U krijgt een pro-forma rekening bij bestelling. Na betaling ontvangt u alsnog een officiƫle rekening. Daarop staat dezelfde informatie en dat u de factuur betaald heeft.
Vervolgens krijgt u ieder jaar een nieuwe rekening. Wij verzenden alle rekeningen per e-mail, in PDF-formaat. Op verzoek kunnen wij de rekening op andere wijze aanleveren.

Hoe kan ik opzeggen?
Opzeggen kan op ieder moment, telefonisch, per brief of per e-mail. Op onze factuur staat altijd welke periode wij in rekening brengen. Gedurende de reeds betaalde periode behoudt u het recht op gebruik van onze diensten. Na afloop van die periode vervallen uw rechten en plichten, mits u aan al uw betalingsverplichtingen voldaan heeft.

Waarom staat er geen adres op de website?
Better Hosting is gevestigd aan de Bremstraat 50 in Alphen aan den Rijn, maar ontvangt daar geen bezoekers. Voor een persoonlijke ontmoeting kunt u een afspraak maken waarna wij u ontmoeten op een geschikte lokatie.
U kunt ons bereiken per e-mail, via het contactformulier of per telefoon.